Stekkenruil, mei 2015


 
De stekkenruil vondt ditmaal plaats in de prachtige tuin van Eva. Zij vertelde dat de tuin, die nog altijd haar paradijsje was, haar qua onkruid boven het hoofd begon te groeien. Eva kreeg het advies om gewoon maar even aan te geven of ze gebruik wilde maken van de "onkruidploeg". Hoe dan ook, haar tuin stond er schitterend bij.

Traditiegetrouw zijn er bij onze happenings lekkere taarten want onder ons zijn nog al wat uitstekende baksters. Deze viel op vanwege de rijkelijke versiering van frambozen en blauwe vergeet-mij-nietjes. Hoe inventief van de Joffer die ditmaal niet zelf bakte maar heel slim een kant en klare taart oppepte tot dit moois.....

 Als de Joffers zich overgeven aan het nuttigen van al dit lekkers, moet de plantenruil even wachten.

Deze keer maar eens wat smullende tuindames geportretteerd. Je ziet, ze hebben niet eens tijd om met elkaar te kouten.

 Er ontstond een discussie of het nou wel zo´n goed idee was om een `vraag en aanbodpagina` op de website te maken. Sommigen vonden het wat ongezellig om via de digitale weg plantjes te ruilen en wilden graag dat elke Joffer ter plekke opsomt wat ze in de aanbieding heeft. We werden het niet geheel eens en we zien wel weer hoe het verder gaat.

Niet leuk is als je na het opruimen je gekregen plantjes wilt meenemen en ontdekt dat iemand je van Rita gekregen Lathyrus ongevraagd uit je doosje heeft meegenomen.....!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten