Afsluiting jubileumjaar 2019

22 november: We gaan ons jubileumjaar afsluiten.



En bijna is het jaar alweer ten einde...., maar tevens het jaar waarin we ons 30-jarig bestaan vierden. Het was een fantastische aaneenrijging van evenementen en het bestuur mag zich met recht complimenteren over hoe zij dit feestelijk jaar georganiseerd hebben. Niet te vergeten degenen die daaraan mede hebben bijgedragen! Het was met recht "een hele klus".


Wij kwamen bijeen in de Orangerie in het Carolinapark te Dieren, om te genieten van een feestelijke "aangeklede thee". 



Maar ook natuurlijk om elkaar weer eens te ontmoeten en samen te kwebbelen.


Het was nogal vol en soms moeilijk om bij elkaar te komen maar Marina wist haar weg goed te vinden in het gewoel en had bij elk tafeltje wel een praatje. "Smaakt het, meisjes", lijkt ze hier te vragen.


"Pas je wel goed op de slanke lijn", lijkt ze hier te vragen aan Lumine. Lumine lijkt zich wat betrapt te voelen....


Greet gaat op weg om nogmaals haar bordje te vullen met wat lekkers.


De fotograaf was haar camera vergeten mee te nemen maar had wel een iPhone in haar zak. Maar dat ding had ze pas 3 dagen en ze wist nauwelijks hoe hij werkte. Er werden dus een heleboel rare plaatjes geschoten en deze zijn de enige die nog wat toonbaar zijn. Vervolgens moest ze wachten tot haar kleinkinderen weer op bezoek kwamen om haar uit te leggen hoe die foto's van mobiele telefoon op de computer moesten worden gezet. Dus beter laat dan nooit. Wat een gedoe...., sorry dames!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten