Nieuwjaarsbijeenkomst 2015

Op 6 januari hadden wij bij Christine (weer lekkere hapjes, jamjam...) onze nieuwjaarsthee annex jaarvergadering. Voorzitter Tienke begon net als vorig jaar weer met een toepasselijk tuingedicht.

Tienke trad als voorzitter af en gaf het stokje door aan Hester. Ze deed dat symbolisch door Hester haar opgepoetste tuinschepje te overhandigen. De foto ging enigszins de mist in door weigering van de flits. Maar goed, het staat erop!

De sfeer in het bestuur was zo te zien warm en hartelijk want de ene dame gaf de andere de nodige complimenten hetgeen gepaard ging met zaadjes, een boekje, een bloemstukje, en de tulpen waren voor Chrtistine die in het bestuur (en in de club) altijd een grote steun is en  inmiddels al tien jaren lang het secretariaat voor haar rekening neemt. Plus van alles en nog wat....! Christine is zo aangedaan door de mooie woorden van Tienke dat ze ervan moet huilen.

Het jaarverslag wordt behandeld en ieder kan zich daarin vinden. Well done!

Het financieel jaarverslag van Willie is door de dames goed gelezen en niemand weet er ook maar iets op aan te merken. De kascommissie had het trouwens al helemaal goedgekeurd. Willie geeft volgend jaar de boekhouding over aan Fenny, die tot ieders verbazing meteen uitroept dat zij met alle plezier onze schatkist wil gaan beheren.  Op zo'n snel succes had niemand durven hopen!
Ada, die bij deze gelegenheid toetreedt toe het bestuur, leest een verslag voor van de tuinreis 2014 die door velen als ongeevenaard wordt bestempeld. Tevens worden plannen gemaakt voor de tuinreis van 2015.

Na de rondvraag volgt de borrel, zo gaat dat bij de Joffers. Met een glaasje sprankelende spumante wordt op het nieuwe jaar getoost en het gebabbel kan beginnen.

Hester deelt de hapjes rond die een aan de beurt zijnde Joffer mooi versierd heeft. Hester tegen Willie: kijk uit wat je neemt hoor, die tomaatjes vertrouw ik niet want wie weet wat daar in zit....! Willie kijkt alsof ze belooft dat ze deze hint nooit zal doorgeven aan iemand anders...... 
De kop is eraf, het nieuwe tuinjaar kan beginnen: veel plezier toegewenst en veel leuke activiteiten!Geen opmerkingen:

Een reactie posten