Tuin van Greet

Op de eerste dag van juli waren wij welkom in de tuin van Greet. Gelukkig even geen regenbui vanmiddag!

Wij wisten het natuurlijk wel: Greet is een kunstenares op het gebied van bloemen en wat je daar allemaal mee kunt doen. 

  • Greet vertelde dat zij geen moeilijke of bijzondere planten in haar tuin had maar wel allerlei Hortensia's, "stevige struiken die niet omvallen" en groene haagjes om structuur te geven.

Nou, bijzondere planten of niet, de tuin van Greet bleek een heerlijke, sfeervolle plek, groen, stevig en rustgevend, omzoomd door de hoge bomen die in het Carolinapark achter haar huis staan. Wat wil een mens nog meer!

Verrassend veel fijne zitplekjes zijn er weloverwogen ingericht. Martha moest even voor ons poseren, zij verlaat aan het eind van dit jaar onze tuinclub om te verkassen naar haar kinderen en kleinkinderen. Jammer hoor Martha, maar fijn voor jou!

Heerlijk hoor, zo'n klaterend watertje. Stel je dat voor op een mooie zomeravond, lekker glas wijn erbij en tot diep in de avond buiten genieten in je tuin. Oh, kwamen er maar een paar van die mooie dagen, we zijn al die regen die er tot nu toe viel zo zat!

Joop en Irene aan het kouten. Het was een leuk tuinbezoek en een reuze idee om elkaars tuinen te bezichtigen onder het motto "kom in mijn tuin". Op het moment dat het de gastvrouw het beste uitkomt en aangenaam spontaan! Die houden we er in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten